Gebonden in Duister binnenkort in de bibliotheek

“Gebonden in Duister” is gerecenseerd door Biblion, waarop de bibliotheken massaal het boek hebben besteld voor in hun collectie.

Dit is een stukje uit de recensie:

…De lezer valt in het eerste hoofdstuk midden in de gebeurtenissen. Pas geleidelijk komt hij te weten wat hieraan vooraf is gegaan. Deze fantasy-roman die een vervolg zal krijgen in ‘Gebonden in licht’, biedt alles wat men bij dit genre kan verwachten: een denkbeeldige wereld, een middeleeuwse sfeer, magie en vooral een behoorlijke portie geweld. Ondanks het feit dat dit verhaal niet bijzonder is en er van originaliteit weinig sprake is, kan het de liefhebbers van dit genre en kleurrijke avonturenromans enkele uren ontspanning en leesgenot bieden.

—einde recensie—

Ik heb hier niet de hele recensie geplaatst, omdat die wel erg veel verklapt. Voor wie toch nieuwsgierig is en het niet erg vindt om in een recensie te lezen wat er in het boek gebeurt:
http://zoeken.bibliotheekhengelo.nl/?q=gebonden%20in%20duister Je moet nog wel even doorklikken.

Het vervolg is dus niet “Gebonden in Licht” (dat is zelfs nooit de titel geweest, dus hoe de recensent daarbij komt… Ach, ook bijna alle namen zijn verkeerd gespeld), maar “Verbroken in Schemer”. “Geboren in Licht” is het derde en afsluitende deel.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s