Win mijn boeken: creatieve wedstrijd op Zilverspoor

Laatste nieuws

Op de website van Zilverpoor is vandaag een wedstrijd gestart. Het begin van het verhaal staat op de site, het is aan jou om de dagindeling van de nemesis te bepalen. Meedoen aan deze wedstrijd kan door je inzending op het Zilverspoor-forum te plaatsen.

De prijzen voor de wedstrijd van deze maand bedragen: een canvas reproductie t.w.v. € 95,- voor de winnaar, twee sets met boeken van Kim ten Tusscher, en drie exemplaren van Mistwereld.

Hier alvast het eerste stuk van het verhaal, de rest vind je hier.

Pennewick zuchtte eens diep en zette zich schrap, zijn koffertje met papieren, notulen en schrijfgerei als een schild tegen zich aangeklemd. Vastberaden trok hij de deur naar de fabriekshal open en gelijk werd hij door al het lawaai en tumult daarbinnen bijna fysiek teruggeworpen. Terwijl hij de continue aanval op zijn gehoor negeerde, worstelde hij zich langs de immer druk bezig zijnde Hulpjes. Met ware doodsverachting sprongen, hupten en bukten de in blauwe overalls gestoken wezentjes rond op, om en over de verschillende stukken machinerie die door de hal verspreid stonden. Er werd gelast, vervoerd, getakeld, geduwd, getrokken en geschroefd. Met moeite laveerde Pennewick relatief ongeschonden door de georganiseerde chaos, waarbij verschillende vormen van bedrijfsongevallen door hem opgemerkt werden. Met een zucht trok hij een balpen en noteerde op het notitieblokje dat hij uit de binnenkant van zijn colbert opdook ‘bestellingen bij de kweekvaten voor week 44 opschroeven’.

Succes!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s