En nu officieel: Gelukkig 4709! Het jaar van de Draak

Laatste nieuws

Allereerst, voor iedereen die vandaag feest viert omdat het nieuwjaar is: ik hoop dat de Draak je dit jaar veel geluk brengt.

De vorige keer dat ik iets postte over het jaar van de draak, merkte ik dat veel mensen via zoekmachines op mijn site kwamen. Dat vind ik natuurlijk hartstikke leuk, maar ik ben me er ook van bewust dat ze op mijn site misschien niet vonden wat ze zochten.
Vandaag zal dat niet veel anders zijn, maar ik hoop toch dat jullie wat langer blijven hangen.
Wat ik heb met het jaar van de draak? Binnenkort komt het afsluitende deel van mijn trilogie uit. Dit verhaal gaat over draken, maar vooral over Lilith die probeert haar eigen weg te vinden in een wereld waar het onderscheid tussen goed en kwaad niet zo makkelijk te maken is. Je kunt het beste even doorklikken naar “Gebonden in Duister”, dan kun je alles lezen over het eerste deel.

Voor iedereen die mij al langer volgt: Op dit moment werken vier mensen tegelijk aan “Geboren in Licht”. Het gaat hard, maar niet echt hard genoeg naar mijn zin. Daarmee bedoel ik niet dat de andere drie harder moeten werken, maar dat ik zelf niet genoeg opschiet. Met iedere oplossing die ik doorvoer, komen er weer nieuwe problemen aan het licht.
Gelukkig was mijn bedrijfsleider zo vriendelijk om me deze week vrij te geven. Zo kan ik me helemaal op de afronding en het verbeteren van dit deel richten.

Ik maak het niet te lang. Ik zal vandaag af en toe tweeten over de voortgang van het boek en waar ik mee bezig ben. Ik moet er toch gebruik van maken dat #draak trending topic is op Twitter. 😉 Wie mij daar wil volgen kan mij vinden als @Kim_t_Tee.

Ik ga weer snel verder! Ik heb een belangrijke scene te herschrijven waarin de kracht van de draak naar voren moet komen.

Een gedachte over “En nu officieel: Gelukkig 4709! Het jaar van de Draak

  1. In het jaar van de Draak moet het wel goed komen. Ben heel benieuwd hoe het verhaal afloopt. Ik weet dat ik nog geduld moet hebben, maar ik heb net een vrij saaie week achter de rug, en dan is het geduld sneller op. Ik hoop dat je een productieve week hebt, maar vooral dat je zelf geniet van het verhaal dat je aan het schrijven bent.
    Ik blijf je volgen.

    Groeten, Albert

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s