Wegwijzer

Laatste nieuws

Dit weekend ben ik op Phantasium en misschien kom je daarom wel hier kijken. Daarom een postje waarin ik link naar de belangrijkste berichten op mijn site.

“Gebonden in Duister” is het eerste deel van de Lilith-trilogie. De flaptekst is hier te vinden, alsmede een aantal reacties. Hier vind je ook een link naar de eerste 30 pagina’s van het boek.

Een stukje uit de laatste recensie:
De sterkte zit vooral bij de personages, die allen ontzettend goed bedacht zijn, mensen van vlees en bloed zijn, met twijfels, verledens etc. Vooral Liliths karakter zit consequent in elkaar. De draak in haar geeft haar een opvliegende en agressieve aard, haar verleden heeft haar wantrouwig en emotieloos gemaakt en de vrouw in haar vecht hiertegen en hunkert naar liefde en vriendschap. Prachtig fantasyverhaal dat nergens verveelt, kleurrijk is weergegeven en veel diepgang heeft. Voor liefhebbers van het genre is dit boek zeker een aanrader!

“Verbroken in Schemer” is deel twee van de trilogie. De flaptekst is hier te vinden, alsmede een aantal reacties.

Er is deze week net een recensie van dit deel verschenen. Hier een stukje:
In Verbroken in Schemer komt de dreiging van de oorlog erg dichtbij en stapelen de intriges zich op. De lezer krijgt nu veel meer informatie, want het verhaal draait niet meer alleen om Lilith. Ze komt zelfs nog weinig aan bod in vergelijking met het vorige deel, maar dit is zeker geen teleurstelling, integendeel. Ook dit deel is weer met een sneltreinvaart geschreven, boeiend van de eerste pagina tot de laatste! Er gebeurt ontzettend veel, maar alles is goed te volgen en geen enkel hoofdstuk is te lang of te kort. Doordat de andere personages dan Lilith in dit deel meer diepgang krijgen, is dit deel verfrissend en is het makkelijker om je als lezer in de beslissingen van de andere personages in te leven. De auteur weet de lezer goed op het verkeerde been te zetten, want niemand lijkt te zijn wie hij is, en het einde is zonder meer verrassend te noemen. Het smaakt naar meer en het is dus maar goed dat er ook een derde deel is!

De hele recensie vind je hier (maar pas op, want hij bevat spoilers): Spentakel

“Geboren in Licht” is het afsluitende deel van de trilogie, maar die is nog niet klaar. Binnenkort zal dit boek gepresenteerd worden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s