Persbericht Geboren in Licht

Geboren in Licht, het lang verwachte slotstuk van de Lilith-trilogie
Auteur Kim ten Tusscher komt 21 april met haar vierde boek. Geboren in Licht is het memorabele slotstuk van de Lilith-trilogie, het verhaal waarmee Kim veel lof oogstte.

Flaptekst:
Om dromen te verwezenlijken
Zullen nachtmerries werkelijkheid worden.

Tijdens haar zoektocht naar een van de draken vindt Lilith meer dan waar ze op gerekend had. De steeds ambitieuzere Ferhdessar en Kasimirh zetten hun oude vete voort ten koste van de bevolking van Merzia. Terwijl hun strijd tot uitbarsting komt, keert Lilith terug.
Niemand kan echter vermoeden welke verstrekkende gevolgen haar keus zal hebben.

Kims boeken onderscheiden zich van andere fantasy-romans omdat de verschillende conflicterende partijen niet als ‘goed’ of ‘slecht’ te classificeren zijn. Het is aan de lezers om te bepalen met wie ze het meeste affiniteit hebben, maar in de tijd van oorlog waarin Lilith leeft, houdt niemand schonen handen noch is iemand puur slecht.

Reacties op de eerdere delen van de Lilith trilogie
“Een prachtige optekening van de ontwikkeling van een jonge vrouw die grote machten bezit, maar tegelijkertijd kwetsbaar is. Het verhaal brengt haar hunkering naar onafhankelijkheid, maar ook haar behoefte om haar plaats in de wereld te vinden, op indringende wijze in beeld.” Adinda Volkers over Gebonden in Duister

“Prachtig fantasyverhaal dat nergens verveelt, kleurrijk is weergegeven en veel diepgang heeft. Voor liefhebbers van het genre is dit boek zeker een aanrader!” Spentakel over Gebonden in Duister

“De spanning en de dreiging zijn op elke pagina voelbaar.” Fantasyboeken.org over Verbroken in Schemer.

Feest
Zes jaar heeft Kim aan dit verhaal gewerkt. Nu is het tijd om die periode af te sluiten en het verhaal over te dragen aan de lezers. Dit zal officieel gebeuren op zaterdag 28 april. Dan organiseert Kim van 12.00 tot 15.00 uur een feest in Cinema Hengelo. Niet alleen wordt daar Geboren in Licht gepresenteerd, maar ook wordt de Lord of the Rings fanfilm Born of Hope gedraaid.
De toegang is gratis en iedereen is welkom. Door een email te sturen naar mail@kimtentusscher.com kom je op de gastenlijst te staan.

Vertoning Born of Hope
Born of Hope is op Youtube al meer dan 7 miljoen keer bekeken en nu is deze film voor het eerst in Nederland in de bioscoop te zien. Born of Hope is een low-budget film die trouw is gebleven aan de verhalen die Tolkien schreef over de Dúnedain. Ondanks het lage budget zijn er geen concessies gedaan aan de kwaliteit. Van de eerste tot de zestigste minuut waan je je in het Midden Aarde zoals Peter Jackson het eerder verbeeldde met The Lord of the Rings. In 2010 won Born of Hope tijdens het London Independent Film Festival de award voor Best Micro-Budget Feature.

Kim was bij deze film betrokken als kostuummaker en rekwisietenontwerper en –maker.

Informatie niet bestemd voor publicatie.
Dit is natuurlijk maar een beknopte omschrijving van Geboren in Licht en het feest dat Kim organiseert. Meer informatie is te vinden op www.kimtentusscher.com Je kunt ook contact opnemen met Kim zelf via mail@kimtentusscher.com of 06-53611110.
Voor vragen kun je ook terecht bij Jos Weijmer van Uitgeverij Zilverspoor. info@zilverspoor.com of 06-38245927. Of bezoek de website www.zilverspoor.com

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s